Rätta bingolotto

Om du köper en bingolott men inte har tid att se sändningen finns det andra sätt att rätta Bingolotto. Det kan också vara bra att dubbelkolla alla lotter om du skulle ha missat något samtidigt som du ser på programmet. Det är inte alltid man har koll på alla utlottningar med serienummer och lottnummer. Därför kan du göra det till en vana att alltid rätta dina lotter i efterhand när du köpt dem.
rätta bingolotto

Rätta bingolotto på nätet

Om du söker efter Bingolotto rätta lott får du upp en länk Om du söker efter Bingolotto rätta lott får du upp en länk till deras officiella hemsida. Där kan du fylla i serienummer och lottnummer för att se om det blev vinst.

Det går även att köpa dina lotter direkt på nätet. Då kan du bara logga in i efterhand och se om det blev någon vinst eller inte. Vinsten betalas ut till ditt spelkonto.

Har du köpt lotten hos ett ombud går det även att lämna in den där och se om det blev vinst. Det går dock snabbare att rätta den på nätet.

Rätta vid sändning

Vissa hängivna Bingolottofans följer alltid med vid sändning och spelar live. Glöm inte heller att hänga med i alla utlottningar. Det kan vara ett mysigt sätt att umgås med nära och kära.

Det finns vissa tillfällen då extra många tittar på Bingolotto. Det är uppesittarkvällen på jul och nyårsbingo. Då kan du också rätta din lott i efterhand om du inte har tid att följa med i programmet från start till mål. Kika bara på nätet när det passar dig.

Bingolotto är ett klassiskt spel

Det finns få spel som är så klassiska i Sverige som Bingolotto. Nästan alla har en relation till TV-programmet och lotterna. Kanske sålde du dem för att få ihop pengar till fotbollscupen? Eller kanske till klassresan? Det första programmet sändes redan 1989 och har alltid gett tillbaka en del av vinsterna till det svenska föreningslivet. Dock var det inte förrän 1991 som det flyttades till TV4 och blev en succé i hela landet. 

Även om Bingolotto kanske inte längre är lika populärt som under glansdagarna på 90-talet finns det fortfarande många som spelar regelbundet. Det är speciellt populärt under stora högtider som jul och nyår. Att köpa en lott på den klassiska uppesittarkvällen är en tradition för många. Även om du inte orkar se hela programmet kan du rätta bingolotto när du själv tycker att det passar.

Detta kan du vinna när du spelar Bingolotto

Vinsterna är väldigt varierande när det kommer till Bingolotto och det är en anledning till att det har blivit så populärt och framgångsrikt. Några av de mest eftertraktade vinsterna är bilarna och resorna. Det brukar även finnas presentkort på mat, elektronik eller sport. Några av de lite simplare vinsterna är småsummor i kontanter eller en ny lott. När du har en lott ser du vad du vinner bredvid din rad i varje bingo. Det är väldigt lockande att spela samtidigt som du tittar på detta. 

Rätta bingolotto och ring in till programmet

En stor fördel med att rätta din bingolott i direktsändning är att du har möjlighet att ringa in till programmet. Alla som får bingo på sin lott kan ringa det nummer som står i TV-rutan. Om du blir den lyckliga att komma fram får du normalt välja en låda. I denna låda så döljer det sig en vinst av något slag. En väldigt eftertraktad vinst är att få spela på färgfemman. Det är ett spel där du får vända upp vissa luckor med vinst bakom varje lucka. Du får hålla på fram tills du får två av samma färg. Bakom en lucka döljer det sig dessutom en miljon kronor.

Så kan du vinna på Bingolotto

Du kan i huvudsak vinna på två olika sätt. Det ena är att du fyller i dina nummer på din bingobricka och får en rad. Det brukar normalt vara 3 eller 4 bingospel under ett program. Du kan antingen sitta och fylla i detta under programmet eller rätta din lott i efterhand. 

Det andra sättet du kan vinna är att vara med i olika utlottningar på ditt serienummer. Du har ett unikt serie och lottnummer på din lott. Ibland så drar man också serienummer som får ringa in under programmets gång. Det finns alltså flera fördelar med att sitta och titta på programmet samtidigt som det är i sändning.

Köp lotter tillsammans med andra

Den vanliga enkellotten kostar 50 kronor. Du kan även köpa en dubbellott för 100 kronor. Då dubblar du också en eventuell vinst. Om du inte vill spela själv kan du alltid gå ihop och köpa lotter tillsammans med familj och vänner. Då kan ni lägga en liten summa varje helg. Ni kan då välja själva om ni ska se programmet tillsammans eller om ni bara ska rätta bingolotto i efterhand. Det kan annars bli en rolig aktivitet som ni gör tillsammans. 

En vanlig omgång av Bingolotto går på söndagar på Tv4 och på Tv4 play. Det sänds mellan 18.00-20.00 med flera pauser för reklam och nyheter. Det går även att se i efterhand på Tv4 play om du inte skulle vara hemma.  Dock brukar det vara roligt att se programmet live och rätta lotten samtidigt som spelet är igång.

Vanliga frågor och svar om rätta Bingolotto

Ja, det kan du göra. Du kan logga in hos Folkspel och fylla i ditt serienummer. Om du köper din lott online ser du direkt om det blev vinst eller inte.

Ja, det gör det. Sändningen varar mellan 18-20 varje söndag. Under speciella tillfällen som uppesittarkvällen är det andra tider som gäller.

Då kan du ringa in till programmet för att få chansen att välja låda och vinna ytterligare priser. 

Det beror lite på vad det är. En mindre summa kan du normalt lösa in på samma ställe som du köpte lotten. Är det större vinster måste du normalt kontakta Folkspel som äger Bingolotto.