Bingolottos app

Om du ofta spelar Bingolotto kan du med fördel ladda ner Bingolottos app. Det är helt kostnadsfritt och fungerar både till Android och iPhone. Om du köper en lott online kan du spela direkt i appen. Många tycker det ger en bättre spelupplevelse än att ha lotten uppe på datorskärmen. I appen finns även en massa information om artisterna som besöker programmet. Du kan även läsa deras BingoBlogg med massa spännande information.
Svensk spelindustri i förändring: nedgång, utmaningar och nya spelregler

Så laddar du ner bingolottos app

Det är väldigt enkelt att ladda ner appen. Du kan söka på bingolotto app Android i App store och få upp rätt alternativ. Sedan laddar du bara ner den.

Du kan installera appen på flera enheter om du till exempel vill spela från din surfplatta. När du ska logga in använder du bara ditt mobila BankID. Du kan logga in på några sekunder.

I appen finns även flera spännande spel som Sverigelotten och bingo. Det kan du roa dig med när du väntar på nästa Bingolottosändning. Du hittar alltid något att roa dig med.

Rätta lotten i appen

En annan fördel med appen är att du kan rätta din lott efter sändning. Då kan du rätta lotten så länge du har tillgång till din mobil. Perfekt om du är på semester.

Det kan vara bra att rätta lotten även om du spelade under sändningen. Du kan ju ha missat ett nummer eller en utlottning. När du köper lotterna i appen ser du snabbt om det blev vinst eller inte. Annars kan du fylla i serienummer och lottnummer. Tänk därför på att spara dina lotter.

För alla stora fans till Bingolotto

Tillhör du dem som fortfarande köper lotter och ser på Bingolotto varje helg? I så fall är det riktigt värdefullt att ha appen. Då har du alltid koll på vad kommer hända kommande helg. Du kan även hitta dina gamla lotter om du skulle vilja gå tillbaka och kolla på dem. Det tar bara någon minut att ladda ner appen till din telefon. Sedan har du alltid en genväg på hemskärmen om du vill.

Bingolotto är en riktig klassiker

Det är få personer som inte har någon relation till Bingolotto. En anledning till det är att de alltid varit starkt sammankopplade med föreningslivet. Många sportföreningar har sålt lotter under flera år. Det gjorde också att många familjer satt bänkade varje helg och spelade tillsammans. Nu är det kanske inte lika vanligt men programmet lever kvar i alla fall. 

Det är nog allra vanligast att man spelar Bingolotto kring storhelgerna. Den helg då det säljs mest lotter är på uppesittarkvällen den 23 december. Då brukar det vara extra många priser och bingospel. En annan väldigt populär kväll är nyårsafton. Du kan förstås bara ladda ner appen under dessa veckor om det är då du tänkt spela på Bingolotto. Då är det lättare att hålla koll på spelen under den perioden.

Ett stort utbud av spel

Du behöver inte gå och vänta på att det ska bli söndag för att du ska kunna använda Bingolottos app. I appen finns nämligen samtliga lotter och bingospel som Folkspel erbjuder. De har till exempel ett väldigt populärt spel som heter Variantbingo. Det kan du fördriva tiden med när du väntar på att det ska bli dags för nästa Bingolotto. Som alltid bör du inte spela för pengar som du inte har råd att förlora. 

En stor anledning till att många väljer appen är att du får en bättre spelupplevelse. Det är inte lika roligt att följa spelen om du har köpt dina lotter på datorn. Om du köper de till appen känns det mer som att ha en fysisk lott i handen. Appen fungerar även till surfplattor vilket är ett stort plus i kanten. Du kan välja att fylla i din lott automatiskt eller pricka för varje nummer själv.

Köp bingolotter och ha chans på stora vinster

Tillhör du dem som har vuxit upp med Bingolotto så är du säkert redan medveten om alla de olika priserna som du kan vinna. En av de populäraste bitarna är att ringa in till programmet när du får bingo. Då har du chansen på riktigt fina priser. Det är ett klassiskt ögonblick när tittare väljer en låda tillsammans med programledaren. Det var länge Leif “loket” Olsson som ledde programmet. Idag är det Lotta Engberg och Stefan Odelberg som delar på den rollen. Under en kväll har du chansen på flera roliga vinster. De flesta vinner dock när de spelar bingot. Det brukar vara uppdelat i tre rundor men vissa program är det fyra bingorundor.

Vanliga frågor och svar om Bingolottos app

Du kan göra direkt via play store hos Apple.

Det är Folkspel som står för appen.

Absolut! Det kan du göra.