Rätta V75

Att rätta v75 är alltid spännande och roligt. De flesta brukar rätta loppet ett och ett för att se om man fortfarande har en chans eller inte. När du ska rätta din kupong kan du göra det på två olika sätt. Du kan antingen rätta live samtidigt som loppen pågår eller i efterhand. Kanske har du inte möjlighet att se alla loppen när de går av stapeln? Då kan du se dem i efterhand.
rätta V75

Rätta V75 på ATG:s hemsida

Det enklaste sättet att rätta en kupong är att söka på resultat V75 idag. Då brukar du först och främst hänvisas till ATG:s hemsida då de är störst på trav.

Här kan du kolla i deras travkalender och se hur det gick i alla lopp. Du kan även streama loppen i efterhand och rätta samtidigt om du tycker det är ett roligare sätt.

Har du spelat hos ATG kan du logga in på ditt spelkonto och se om det blev någon vinst. Där ser du också alla dina kuponger som du har lämnat in.

Se utdelningen för dagens V75

Även om du själv inte har samtliga sju rätt kan du se vad utdelningen blev för dagens lopp. Det ser du även för sex och fem rätt varje lördag.

Om du kollar en gammal kupong ser du alltid vad det slutliga oddset blev. Du kan även rätta gamla kuponger om du till exempel skulle hitta en gammal travbong i plånboken. Då kan du lösa in den i efterhand om det blev någon vinst. Spelar du ATG krediteras eventuell vinst automatiskt.

V75 är Sveriges största travspel

För dig som inte är bekant med V75 så är det Sveriges största travspel. Det körs alltid på lördagar på en travbana i Sverige. Det är alltid miljoner kronor i omlopp vilket betyder att du har chans på stora vinster. Är det dessutom jackpott pratar vi om riktiga drömvinster. Det är en av anledningarna till att så många gillar att rätta V75 live samtidigt som det pågår. Om du hänger med till de sista loppen är det riktigt spännande. Speciellt om du har ganska många hästar i de sista loppen. 

Varje lördag har du möjligheten att se de bästa hästarna och kuskarna göra upp i V75. För att ha chans på högsta vinsten ska du sätta rätt vinnare i sju lopp. Du vinner även på sex och fem rätt men inte lika stora summor. Den största vinsten som någonsin betalats ut låg på hela 67 miljoner kronor. Det skedde 2010.

Rätta V75 live på banan eller via stream

Om du har möjlighet att se V75 live från en travbana så är det absolut något som kan rekommenderas. Det brukar vara en uppsluppen och härlig stämning oavsett travbana och årstid. Där kan du lämna in din spelkupong direkt på travbanan och sedan rätta efter hand. Det är väldigt spännande att se live om din häst springer hem loppet eller inte. Om du inte vill spela på banan kan du bara logga in på mobilen och lämna in ditt spel samtidigt som du är på travbanan. 

Har du inte möjlighet att vara på plats går det fortfarande att se loppet live via en stream. Den hittar du till exempel på ATG:s hemsida. Du kan se loppen från dator eller mobil vilket underlättar väldigt mycket. Du ser alltid när loppen börjar och startlistorna för alla ekipage som deltar. Det är väldigt enkelt att rätta V75 samtidigt som du ser på loppen. Det är också ett enkelt sätt att följa med varje helg om du är en riktig travfantast.

Så rättar du dina andelar

Det är inte alla som väljer att tippa själva eftersom det kan vara ganska tidskrävande. Du kan lika gärna köpa in dig i en andel som någon annan öppnar. Om du går in på ATG:s hemsida hittar du ett stort utbud av andelar som du kan köpa in dig på. Då betalar du bara en viss summa och låter någon annan sköta bettandet. 

När den som sköter andelarna har lämnat in kupongen kommer du kunna se den under dina spel precis som alla andra kuponger. Sedan väljer du själv hur du vill följa med i sändningen. Det går alltså att streama loppen live eller rätta V75 i efterhand när det passar dig. Om du är med i ett andelslag får du dela lika på vinsten med alla andra. Därför är det ofta lika spännande att följa med i en andel som när du har lämnat in ditt egna spel.

Går det se loppen i efterhand?

Om du inte har möjlighet att se loppen live kanske du vill rätta din kupong samtidigt som du ser loppen i efterhand. Det är ofta möjligt att se V75 på ATG live ett par dagar i efterhand. De ligger dock inte kvar så länge så det gäller att vara snabb. Då kan du rätta din kupong precis som vanligt. Det gäller bara att hålla sig borta från tidningar och resultat så du inte får reda på något på förhand. Om du har spelat på nätet får du inte heller kolla ditt saldo eftersom du då ser om det blev vinst eller inte.

Vanliga frågor och svar om rätta V75

Ja, det kan du. Om du går in på ATG:s hemsida har du en resultatkalender där du kan gå tillbaka till rätt datum. Där ser du hur veckans V75 slutade.

Du kan se loppen och samtidigt kryssa i om du har rätt eller fel häst. Om du har spelat online så rättas din kupong automatiskt.

Du måste ha mellan 5-7 rätt om du ska få någon vinst på V75. Om du vill ha chans på de riktigt höga vinsterna är det sju rätt som gäller. Utdelningen baseras på vilka hästar som vinner och hur många som har ett visst antal rätt.

Det varierar från gång till gång. Den högsta summan som någonsin betalats ut var på 67 miljoner kronor.