Rätta V86

V86 är en spelform som du endast kan spela hos ATG och deras ombud. Det är många som anser att det är det svåraste travspelet eftersom det är hela åtta lopp. Du kan rätta V86 på många sätt. ATG sänder alla loppen live så du kan följa med i all action. Har du inte tid kan du se det rätta resultatet i efterhand.

Rätta 86

Det här är V86

V86 är ett lopp som du kan spela på varje onsdag. Du ska välja ut den vinnande hästen i åtta avdelningar. Målet är att få åtta rätt men du vinner även på sju eller sex rätt. Dock får du inte lika stor utdelning. Loppen går av stapeln på olika travbanor i Sverige. Du kan antingen lämna in dina egna kuponger eller köpa andelar. Sedan är det bara att vänta på starten och rätta V86 i hopp om att få åtta rätt. 

Det räknas som ett av de större loppen även om det inte omsätter lika mycket som V75. Det finns dock flera exempel på spelare som vunnit miljoner. Köper du en andel får du dela lika på vinsten med alla andra som har köpt in sig. Blir det miljonutdelning kommer det fortfarande att bli en bra slant.

Streama loppen och rätta V86

Att titta på V86 och rätta loppen samtidigt brukar vara väldigt spännande. ATG har en spelare där du kan streama alla loppen via mobil, platta eller dator. En fördel med att lämna in din kupong hos ATG är att de samkör dina spel med sin stream. Under mediaspelaren ser du alltså vilka hästar du har plockat ut. Det är speciellt användbart om du köper en andel. Då är det inte säkert du har koll på vilka hästar den som spelar har tagit ut. 

Det kostar ingenting extra att kolla på streamen och rätta V86. Du måste bara vara inloggad på ditt konto hos ATG. Sedan går du till deras spelare och startar upp det lopp du vill se på. Om du tittar på V86 är det normalt svenska kommentatorer som förklarar vad som sker på banan.

Rätta V86 med en rättningskod

Vill du hellre rätta din travkupong från V86 i efterhand är det enklast att göra det med rättningskoden. Om du tittar längst ner på din spelkupong kommer du se en kod med nio stycken bokstäver. Det är en unik rättningskod för din kupong. Den kan fylla i på hemsidan efteråt för att se om det blev någon vinst eller inte. Kom ihåg att du måste göra det inom 10 dagar annars fungerar det inte. 

Det spelar ingen roll om du spelar hos ett ombud eller direkt på nätet. Spelkupongen du får ser alltid likadan ut. Därför går det alltid använda rättningskoden oavsett hur du föredrar att spela. Så snart du fyller i den ser du om det blev någon vinst eller inte.

ATG har licens från Spelinspektionen

Du kan känna sig trygg med att allt går rätt till när du spelar på V86 hos ATG. Det är en välkänd sajt som dessutom har licens från Spelinspektionen. De lägger stort fokus på ansvarsfullt spelande och att inget spelfusk ska förekomma. De har även länkar du kan trycka på om du vill ha ännu mer stöd och information. Det är alltså ett väldigt bra val om du vill spela tryggt och säkert. Då du skapar konto med BankID behöver du inte heller oroa dig över att ditt lösenord hamnar i fel händer.

Rätta V86 på TV

Ibland så sänds V86 på TV12. Då kan du rätta V86 samtidigt som du ser loppet. Det är också möjligt att titta på ATG live. Har du inte TV12 kan du alltid titta på ATG live och casta till din TV. Då kan du till exempel bjuda in kompisar och titta tillsammans. Kanske går ni ihop och lämnar in en kupong tillsammans? Det är riktigt spännande att betta tillsammans med vänner och familj och följa med i loppen.

Vanliga frågor och svar om att rätta V86

Du måste ha antingen 6, 7 eller 8 rätt. Det är 8 rätt som ger maximal utdelning. Hur mycket du vinner beror på vilka hästar som vinner och deras odds.

Du kan rätta din kupong hos ATG eller se resultatet hos fristående sajter. Det brukar även även redovisas på text-tv och i tidningar.

Du kan lämna in den på samma ställe eller använda rättningskoden som står på kupongen. Du kan även kolla upp resultatet och matcha mot dina egna hästar.