Rätta Topptipset

Topptipset är ett måste för alla fotbollsälskare och något du kan spela på nästan dagligen. Du ska pricka in åtta stycken matcher från olika ligor i Europa. Det kan även vara landskamper. Det är klassisk 1 X 2 betting där du kan välja spik, halvgardering eller helgardering. När matcherna är inlämnade kan du rätta Topptipset på flera olika sätt.

rätta Topptipset

Rätta Topptipset live

En del av charmen med Topptipset är att följa med i matcherna live och se om resultaten går din väg. Kanske streamar du en eller två av matcherna för att dina favoritlag spelar? Det går förstås inte att titta på åtta matcher samtidigt men det finns flera sätt du kan hänga med. När du har spelat hos Svenska Spel kan du alltid se din kupong. Så snart den första matchen har kickat igång kommer du se resultaten uppdateras. Du behöver alltså bara logga in här och se hur du ligger till. 

Ett annat sätt är att själv hålla koll på matcherna. Det finns flera appar som uppdaterar resultaten och ger dig notifikationer när det blir mål. Då behöver du inte ens sitta hemma och följa matcherna utan du behöver bara ta med dig din mobil.

Matcher uppdelade över flera dagar

Ibland går inte alla matcher på kupongen samma dag. Det kan vara en eller två matcher som spelas nästkommande dag. Då brukar det vara extra spännande om du sitter med alla rätt på kupongen. Har du dessutom den sista matchen helgarderad vet du att du kommer gå med vinst. Det som är bra med att rätta Topptipset hos Svenska Spel är att du ser hur mycket utdelning du kommer få oavsett resultat.

Finns det speltips för Topptipset?

Det svåra med Topptipset är att det kan vara matcher från flera olika ligor i Europa. Även om du gillar fotboll kanske du inte är insatt i alla ligorna. Du kan förstås kolla på oddset och få en idé om vilket lag som är favorit. Men som du säkerligen redan vet är det inte alltid favoriten som vinner matcherna. 

Då kan du öka dina vinstchanser genom att ta del av speltips på nätet. Det är många som specialiserar sig på dessa tips och gärna delar med sig av vad de tror. Då kan fortfarande ha en större chans att vinna.

Köp andelar och rätta Topptipset

Många lämnar in sin egen kupong när de ska spela på Topptipset men det är inte det enda sättet att spela. Det går också att köpa in sig i någon annans spel vilket kallas för andelar. En person startar ett lag och andra får betala en summa för att delta i spelet. Sedan delar man upp en eventuell vinst mellan alla som är med och spelar. Fördelen är att du slipper tippa själv. Den som tippar kan också lägga till fler halv- och helgarderingar eftersom man har en större budget. När kupongen är inlämnad kan du rätta Topptipset precis som vilken spelkupong som helst.

Hur stor är utdelningen på Topptipset?

Det går aldrig att säga exakt hur stor utdelningen kommer bli på Topptipset för det varierar från dag till dag. Det beror dels på hur många som spelar på Topptipset den dagen. Vissa dagar omsätter tipset mer än två miljoner så det brukar bli en bra pott. Fördelningen beror också på vilka lag som vinner. Om ett lag med högre odds vinner matchen kommer utdelningen att gå upp. Det finns människor som har lyckat vinna över 100 000 kronor på tipset så det finns verkligen pengar att vinna. 

Du kan alltid se hur stor utdelningen är när Topptipset är igång. Du ser inte bara utdelningen för 8 rätt utan även för 7 och 6 rätt. Så snart ett lag gör mål blir det ändringar i utdelningen. De dagar då ingen har åtta rätt flyttar man över omsättningen till nästa tips. Då brukar det vara extra många spelare som vill vara med och betta.

Vanliga frågor och svar om att rätta Topptipset

Topptipset är en spelform som Svenska Spel ligger bakom. Därför är det enklast att rätta tipset direkt hos dem.

Det varierar från dag till dag och beror på hur stor omsättningen är. Det finns dagar då tipset har gett över 200 000 tusen.

Absolut, det är bara att logga in på Svenska Spel och ta upp tipset på skärmen. Där sker automatiska uppdateringar. Det är det enklaste sättet att följa med i matcherna och hålla koll på om det blir någon vinst eller inte.