ATG rätta

ATG är en svensk spelsajt som är mest kända för sin hästsport och speciellt travet. När du spelar hos dem kan du ATG rätta på många olika sätt. Du kan spela online direkt på deras hemsida eller via ett ombud. Om du vill hitta ditt närmaste ombud är det bara att söka på ATG.com. De har över 1000 ansluta butiker runt om i Sverige. Det är alltså aldrig svårt att spela på travet eller något annat som de erbjuder.

ATG rätta

ATG rätta dina travkuponger

Något av det populäraste hos ATG är att spela på travet. Det finns olika travtävlingar att spela på varje dag. De populäraste som V75 och V86 går dock bara spela på en gång i veckan. ATG har även ett stort utbud av galopp för den som inte kan få nog av hästsporten. Det är också väldigt enkelt att spela hos ATG. Du skapar ett konto och väljer det lopp du vill spela på. Sedan tar du bara ut dina hästar och betalar summan det kostar.

När du har lämnat in ditt spel får du en kupong och kan börja ATG rätta så snart loppen kör igång. Om du följer loppen live kan du kryssa för dina hästar i takt med att de avslutas. Du behöver dock inte oroa dig om du inte har möjlighet till detta. ATG kommer även att rätta dina kuponger automatiskt.

ATG rätta med en rättningskod

Om du är orolig för att missa något när du rättar på egen hand finns det ett väldigt enkelt sätt att dubbelkolla dina kuponger. Varje kupong har nämligen en helt unik rättningskod som du kan fylla i på ATG:s hemsida. Dock måste du vara uppmärksam på att den bara fungerar 10 dagar efter ett lopp. Det gäller alltså spel på hästar. Det är mest användbart om du har spelat hos ett ombud och har en fysisk kupong i handen. Om du spelar direkt hos ATG behöver du inte tänka på det eftersom kupongen rättas automatiskt. 

Det är väldigt lätt att känna igen din rättningskod. Den består av nio bokstäver som är uppdelade i stycken om tre. Du finner den alltid i botten av kupongen.

Spelutbud hos ATG

ATG är en välkänd aktör i Sverige men hade länge endast trav i sitt utbud. När den svenska spellagen infördes 2019 hade de inte längre monopol på denna typen av spel. Nu kan de även erbjuda casino, bordspel och betting. Du har fortfarande möjlighet att spela på trav och galopp om du hellre vill det. En väldigt bra blandning av allt med andra ord.

Du behöver bara ett konto för att få tillgång till hela spelutbudet. Du växlar bara mellan de olika kategorierna längst upp på sidan och väljer ut de spel eller matcher du vill spela på.

Enkelt att sätta in pengar

För att du ska kunna spela och även ATG rätta måste du först sätta in pengar på ditt konto. Det kan du göra med hjälp av flera olika betalningsmetoder. En av de populäraste är att sätta in med Trustly. Det är ett svenskt betalningsföretag där du kan sätta in direkt med din internetbank. Det brukar anses vara den snabbaste betalningsmetoden du kan använda på en svensk spelsajt. Du kan även sätta in med VISA eller Mastercard om du hellre vill det.

ATG rätta på andra sätt

Det är inte bara ATG som redovisar sina resultat. Du kan till exempel hitta resultatet från veckans V75 eller V86 i tidningar och på andra spelsajter. Det brukar även redovisas på text-tv. Om du spelar på större events är det alltså inga problem att se vem som vann. 

Spelar du direkt hos ATG så betalar de ut vinsten till ditt spelkonto så snart alla matcher eller lopp på din kupong är slut. Om du spelar hos ombud är det ditt eget ansvar att lämna in en vinnande kupong. Det kan du göra hos alla ombud, det behöver alltså inte vara på samma ställe som du köpte den.

Vanliga frågor och svar om ATG rätta

Du fyller i koden direkt på ATG:s hemsida och ser om du har vunnit eller inte. Det är dock bara för trav och galopp.

Ja, du brukar kunna följa V75 varje lördag på Tv4. Om du har ATG-appen på TV kan du även se V86 och andra lopp.

Du kan följa alla resultat live på deras hemsida. De publiceras även i efterhand. Om du vinner kan du lämna in din kupong hos valfritt ATG ombud i Sverige.